Active House: Despre noi

Active House – Casa Activa

Active House este o echipa de proiectare multidisciplinara cu cele mai bune competente integrate din Romania. Lucram la casa activa impreuna arhitecti, auditori energetici, ingineri de structura si instalatii, automatizari si tehnologia informatiei dar si evaluatori si economisti punand la un loc o expertiza acumulata in foarte multi ani de studiu si experienta directa in domenii precum constructii rezidentiale, eficienta energetica, arhitectura, inginerie, IT&C, automatizare si sistematizare precum si eficienta economico-financiara.

Facem ceea ce facem la Active House pentru ca ne pasa!

Ne pasa de mediul inconjurator dar ne pasa si de beneficiarii care ne aleg. Amprenta pe care o lasam asupra planetei este una prea mare pentru a fi siguri astazi de viitorul copiilor nostri. Ar fi necesar ca macar atat cat am primit noi sa fim capabili sa lasam generatilor urmatoare astfel incat si ei sa se bucure macar de aceleasi avantaje oferite noua de mediul inconjurator. Incercam sa transmitem tuturor ca felul in care traim si in care casele noastre sunt facute poate fi mai bun si poate aduce un confort sporit iar in acelasi timp sa fie mai prietenoase cu mediul inconjurator aducand beneficii spectaculoase pe termen mediu si lung.

Facem proiectare cu valoare adaugata

Proiectam case cu consum aproape de zero, denumite nZEB sau net-zero. Acestea sunt personalizate si adaptate nevoilor fiecarui beneficiar iar confortul oferit vine la pachet cu o productie insemnata de energie. Calculele exacte va arata ca Active House proiecteaza astfel incat surplusul de energie sa poata fi valorificat fiind cconsiderat un aport de valoare la recuperarea investitiei initiale.

Facem case verzi, mai ales la figurat dar si la propriu

Proiectele noastre sunt verzi, la Active House respectam in totalitate principiile consacrate ale proiectarii sustenabile, green bulding sau C2C in intregul proces de conceptie, design si constructie. Sistemele utilizate de Active House lucreaza impreuna pentru a aduce in casa activa un plus de confort, sanatate, eficienta si bani. Casa Activa ia in calcul componenta de biodiversitate si calculeaza cu atente toti factorii si impactul lor ecologic asupra mediului apropiat casei. Toate proiectele Active House sunt atent concepute pentru cea mai facila intretinere si cel mai eficient management al imobilului.

Misiunea si viziunea noastra

Punem principiile, strategiile si metodele de lucru ale Active House in slujba beneficiarilor pentru cele mai bune rezultate economice, sociale si ecologice.
Active House proiecteaza considerand intreg ciclul de viata al cladirii, economisind resurse si oferind conditii exceptionale utilizatorilor atat din punct de vedere practic cat si estetic.
Prin folosirea tehnologiei si inteligentei artificiale rezultatele noastre devin masurabile. Toate castigurile survenite se pot estima initial dar mai ales calcula exact pe perioada de exploatare a imobilului.

Be SMART, choose ACTIVE HOUSE!

Î: Unde sunt cele mai mari pierderi de energie ale unei case obisnuite?

R: Nu stim, casa activa are pierderi aproape zero.