Active House: Cat costa?

Este nepotrivit sa vorbim despre cat costa o casa activa. Casa activa este generatoare de venituri, iar cei care aleg sa faca acest pas nu cauta cat costa o casa activa deoarece aceasta reprezinta mai mult decat o investitie. Pe langa functiunea de locuire, veniturile schimba perceptia de cat costa o casa activa in cat timp dureaza recuperarea investitiei?

Din calculele facute, beneficiarii unei casei active au o rentabilitate a investitiei de 1,5% la care s-ar adauga faptul ca locuiesc (costul chiriei echivalente), detin proprietatea plus eventuale cresteri de valoare data de fluctuatia preturilor imobiliare. Din acest motiv poate parea nerelevanta intrebarea cat costa o casa activa.

O astfel de investitie se amortizeaza in 12-18 ani functie de mai multe criterii legata de suprafata, amplasament, nivelul de utilizare si altele.

O casa activa incepe sa-si recupere investitia si sa-si plateasca datoriile inca din prima zi, de la darea in folosinta.

Calculator Cost

  Nr persoane:

  Regim inaltime:

  Amplasarea intrarii:

  Localitate / Judet:

  Numar telefon:

  Adresa e-mail:

  Cat costa o casa activa?

  Daca luam in considerare ca beneficiaza de un potential ridicat de a obtine finantare din surse partial sau chiar ne rambursabile investitia in casa activa nu poate decat sa fie un succes.

  Indiferent de investitie, costul unei case active este si va ramane unul foarte avantajos in timp. Aceste case cu performante semnificative si eficienta ridicata vor fi accesible deoarece nu vor depinde vreodata de costul energiei fie ea electrica sau din combustibili fosili.

  Î: Care este media facturilor cu incalzirea a unei case comune?

  R: Casa activa are sub un sfert din aceasta medie.